СПА център

Бутик СПА

СПА центъра в бутик хотел ММ е лускозно обзаведен и предлага сауна, инфрачервена сауна, парна баня и професионални масажи.

Работно време:
Всеки ден 11:00 - 19:00

 • Фейсбук страница : BOUTIQUE SPA
 • Инстаграм : BOUTIQUE SPA
 • Инфрачервена сауна

  Инфрачервените сауни придобиха популярност през последните години заради своите потенциални ползи за здравето и релаксиращи свойства.

  За разлика от традиционните сауни, които загряват въздуха около вас, инфрачервените сауни проникват директно в тялото, затопляйки го отвътре. Тази технология позволява по-ниска температура на околната среда, като същевременно предизвиква изпотяване и детоксикация.

  Ползи за здравето: Инфрачервените сауни претендират за множество ползи за здравето, включително релаксация, облекчаване на болката, подобрено кръвообращение, загуба на тегло, детоксикация, пречистване на кожата и дори намаляване на стреса.

  САУНА

  Сауните са били използвани от векове в различни култури като начин за отпускане, пречистване и насърчаване на общото благосъстояние. Сауната е малка стая или пространство, предназначено да осигури сухи или мокри топлинни сесии, които предизвикват изпотяване и помагат за детоксикация на тялото.

  Ползи за здравето: Сауните са известни със своите потенциални ползи за здравето. Редовното използване на сауна може да помогне за отпускане на мускулите, подобряване на кръвообращението, облекчаване на стреса, насърчаване на детоксикацията чрез изпотяване и насърчаване на чувството за благополучие.

  Сауните предлагат уникално и релаксиращо изживяване, което насърчава физическото и психическото благополучие. Независимо дали предпочитате традиционната топлина на финландската сауна или нежната топлина на инфрачервената сауна, включването на сауна сесии във вашата рутина може да бъде подмладяващо допълнение към цялостните ви практики за здраве и уелнес.

  Парна баня

  Парната баня е пространство, предназначено да осигури среда с висока влажност, използвайки пара за насърчаване на релаксация, детоксикация и различни ползи за здравето. За разлика от сауните, парните бани използват влажна топлина, а не суха, за да създадат успокояващо и терапевтично изживяване.

  Ползи: Парните бани предлагат няколко потенциални ползи за здравето. Високата влажност и топлина могат да помогнат за отваряне на порите, почистване на кожата и премахване на токсините чрез изпотяване. Парните бани също могат да помогнат за отпускане на мускулите, облекчаване на стреса и напрежението, подобряване на кръвообращението и насърчаване на здравето на дихателните пътища.

  Съображения за безопасност: Когато използвате парна баня, е важно да вземете предвид определени предпазни мерки. Препоръчително е да правите почивки по време на сесията и да останете хидратирани, за да предотвратите дехидратация. Хората със специфични здравословни проблеми, като сърдечно-съдови проблеми, трябва да се консултират със здравен специалист, преди да използват парна баня.