Политика за настаняване

В ММ Бутик Хотел се стремим да осигурим на нашите гости изключително чист и безопасен престой в приятелска атмосфера. За да направим престоя Ви възможно най-приятен, сме въвели следната Политика на хотела, която се счита за част от нашето споразумение за резервация с Вас. Като гост на ММ Бутик Хотел и след като се запознаете и подпишете формуляра за регистрация, Вие се съгласявате да спазвате всички политики, условия и процедури на хотела.

Хотел ММ ЕООД е вписан в Търговския регистър под ЕИК 206541114 със седалище и адрес на управление в гр. Бургас, бул. Мария Луиза №29

Час за настаняване – след 14.00 ч.

Може да дадете заявка на рецепцията за късно освобождаване. Молбата Ви ще бъде удовлетворена в зависимост от заетостта на хотела. При късно освобождаване се начислява допълнителна такса както следва:
До 15:30 ч. – 50 % от стойността на нощувката
След 15:30 ч.- 100 % от стойността на нощувката

100% без тютюнев дим

ММ Бутик Хотел има политика „ Без тютюнев дим “ във всички стаи. На територията на хотела има определени зони за пушачи. В случай, че гостите не спазват нашата политика „ Без тютюнев дим“, към сметката за стаята ще бъде прибавена допълнителна такса за почистване.

Специални изисквания

Правим всичко възможно да изпълняваме специални молби, които може да имате във връзка с престоя си при нас. Моля, имайте предвид, че тези изисквания не са част от нашия договор и не можем да гарантираме, че ще бъдем в състояние да ги изпълним.

Закуска

Предлагаме избор от различни комплекти за закуска, приготвени по заявка в ресторанта. Повече информация за цената и вариантите за закуска, можете да получите на рецепция.

Мини бар

Всяка стая разполага с мини хладилник в който има разнообразни напитки, които се заплащат допълнително. Ценоразписът е поставен в папка с информация, налична във всяка стая. Чай, кафе и бутилка вода от 750 мл. са подарък от хотела.

Ценова политика

Цената на стаята включва настаняване, закуска ( в зависимост от избрания пакет) , ДДС в размер на 9 %, туристическа такса, застраховка, WiFi, луксозна козметика и кабелна телевизия. Ако нямате включена закуска в резервацията, можете да добавите такава срещу допълнително заплащане.
Цените подлежат на промяна по всяко време и може да се увеличат или намалят по преценка на хотела.
Всички цени, посочени в интернет страницата на ММ Бутик Хотел са в зависимост от наличността и ние си запазваме правото да откажем дадена резервация.

Резервации

Резервациите се гарантират с валидна кредитна карта.
Не таксуваме кредитната Ви карта в момента на резервацията!
При онлайн резервации на сайта на ММ Бутик Хотел ще получите потвърждение с номер, който гарантира резервацията Ви.
С получаване на потвърждение за резервация от хотела чрез резервационната система на ММ Бутик Хотел, Вие сключвате договор с нас и резервацията Ви е обвързваща.

Анулиране

Всяко анулиране се извършва в съответствие с условията за анулиране.
При тарифата Non-refundable, предплатената сума не се връща и не се прехвърля.
При тарифата Standard имате право на безплатна анулация до 3 (три) денонощия преди датата на настаняване. След този срок се заплаща такса за първата нощувка.

Неявяване

Начислява се такса за първата нощувка.

Плащане

Приемат се кредитни/ дебитни карти Visa, Visa Electron, Diners club, Mastercard, Maestro, както и PayPal като онлайн начин на плащане. Приемат се и плащания в брой на място в хотела при настаняването.

Бебешка кошара

При поискване предлагаме безплатно бебешка кошара за деца до 2 годишна възраст.

Настаняване на деца

Всички деца на възраст от 0 до 5,99 г. се настаняват безплатно, когато споделят стая с един или двама възрастни.

Ключ-карти за стая

На регистрираните гости се дават ключ-карти за стаите, които се връщат при напускане. В случай на изгубена или повредена карта се заплаща такса в размер на 5 лв.

Безплатен Wi-Fi

Регистрираните гости имат безплатен достъп до Wi-Fi. Паролата за достъп се предоставя на рецепция при регистрацията.

Политика за домашни любимци

Въпреки, че обичаме домашни любимци, моля, имайте предвид, че нашата политика за настаняване не допуска домашни любимци в стаите.

Трансфери

При поискване можем да организираме трансфер от/до летищата в България и хотела. За повече информация се свържете с хотела.

Паркинг

Гостите ни могат да се възползват от подземен паркинг с височина на входната врата 2 м.. Моля, обърнете внимание, че местата за паркиране са ограничен брой и е необходима предварителна резервация. През силния летен сезон е възможно да бъде начислена такса.
Моля, не забравяйте да информирате екипа на Рецепция ако сте паркирали автомобила си в подземния паркинг на хотела.
Хотелът не носи отговорност и няма задължения към автомобила, докато е на паркинга на хотела. Ако превозното средство е оставено на паркинга на хотела, след като гостът е напуснал без знанието и съгласието на служителя на Рецепция, си запазваме правото превозното средство да бъде изтеглено за сметка на собственика му.

Почистване на стаите

Стаите се почистват ежедневно. Всички стаи са оборудвани с табели „Моля, почистете!“/ „Не безпокойте!“. Ако желаете почистване на стаята, поставете табелата на бравата от външната страна на вратата. Моля, обърнете внимание, че стаята може да не бъде почистена, ако не сте поставили табела „Моля, почистете!“.
Знак „ Не безпокойте!“- Когато поставите табелата със знака „Не безпокойте!“ на бравата от външната страна на вратата, стаята Ви няма да бъде почистена.
Хавлиите и козметиката се сменят ежедневно (при нужда), а спалното бельо на всеки 3 (три) дена.

Загуба или повреда на вещи на гостите

ММ Бутик Хотел не поема отговорност за загубени, забравени, откраднати или повредени ценности или вещи на гостите. Ако откриете, че сте забравили нещо ценно за Вас, моля, незабавно се свържете с нас и ние ще направим всичко възможно да Ви помогнем да намерите забравената/ изгубената си вещ!

Посетители

Гостите може да имат посетители в стаите си до 22.00 ч. След този час следва да заплатите такса за допълнителен гост

Пожарна аларма

В случай на пожар, моля, следвайте инструкциите от плана за евакуация, който се намира от вътрешната страна на вратата на стаята Ви, както и в коридорите и общите части на хотела.

Повреда на имущество

Гостите носят отговорност за всяка загуба или повреда на имущество на хотела, причинени от тях, от техните гости или от всяко лице за което отговарят. В случай на повреда на имущество на хотела, гостът трябва да поеме разходите за отстраняване на цялата повреда.

Оплаквания от гости

Всяко оплакване или коментар във връзка с престой на гост в хотела следва да се изпраща при първа възможност директно до управителя, така че да може да се реагира във възможно най-кратък срок.

Права на ръководството на хотела

Всички гости трябва да се държат почтено, без да притесняват другите гости в помещенията на хотела.
В случай на нарушаване на Политиката на хотела, ръководството на хотела има право да поиска от всеки гост незабавно да освободи стаята или други части на хотела, без предизвестие и без да посочва каквато и да е причина и гостът е длъжен да освободи стаята или други части от хотела, когато това бъде поискано от ръководството. В случай на неизпълнение, ръководството на хотела има право да изнесе багажа и вещите от помещението, заето от госта.
Ръководството на хотела има право да откаже престой, обслужване или настаняване на лице, което отказва да спазва стандартите и политиката на хотела, без възстановяване на платена сума.

Водещи правила и разпоредби

Умоляват се всички гости да спазват всички закони, наредби, държавни изисквания и разпоредби на Република България.

Общи условия

ММ Бутик Хотел полага максимални усилия да гарантира, че цялата налична информация в уебсайта на хотела, социалните медии и маркетингови кампании е точна и актуална. Въпреки това не се дава никаква гаранция за допуснати грешки. В случай, че има такива, ММ Бутик Хотел не носи отговорност и си запазва правото да променя публикуваната информация по всяко време и без предизвестие.